Hvit Snipp

  • Vi henter og leverer hos din bedrift
  • Du og dine kollegaer sparer tid og penger
  • Vi renser og vasker alt innen garderobetøy og interiørtekstiler m.m.
  • Henting og levering er inkludert i prisen

Hvit Snipp er utarbeidet for å gjøre hverdagen enklest mulig for våre bedriftskunder. Vi henter og leverer alt av garderobetøy, som dresser, drakter, skjorter m.m.. Vi besøker din bedrift to dager i uken, slik at du får tilbake ditt tøy klart til bruk i løpet av fire dager.

Henting og levering er inkludert i prisen, dette sparer både deg og dine kollegaer for tid og penger. Vi tar også i mot duker og alt innen husholdnings tekstiler, dette trenger vi en uke på, skinnartikler er det fire ukers leveringstid på. Vårt renseri har en meget moderne maskinpark som er svært miljøvennlig både for det ytre og indre miljøet. Som en av få i Norge har vi mesterbrev innen rens, gjennom vår kyndige renserimester, Robert Søiland.

Vårt fokus på kvalitet, god service og lave priser har ført til at vi har etablert en lojal kundegruppe blant offentlige departementer og private bedrifter, som bla. DNB, Det kongelige slott og Evry.

For spørsmål eller andre henvendelser kontakt oss gjerne på e-post: post@hvitsnipp.no eller på telefon: 23 33 90 68.

Besøksadresse:

Stanseveien 2, 0975, Oslo 

Bli Platinakunde i dag

Bestill din egen “Platinabag” for levering av tekstiler. Denne koster kr 100,- ved kjøp. Det er en personlig sekk, med et unikt Platinanummer, som tilhører hver kunde.

Dette sparer deg bryet med å fylle ut ordreseddel hver gang. Faktura mottar du en gang pr måned. Platinabag bestilles på ordreseddelen.